Louis van Dijk, één van de gefotografeerde Jazz-virtuozen (foto: Koos Davids).

Foto-expositie Leidse Blues- & Jazzweek 2002

Morgenmiddag om 17.00 uur wordt in het stadhuis de fototentoonstelling ‘Leidse Blues- en Jazzweek 2002’ geopend door Jazzkenner Jan Lau. Lau is als organisator bij veel lokale initiatieven op cultureel gebied betrokken.

De foto’s zijn gemaakt door fotografen van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging.

De foto’s zijn op werkdagen te bezichtigen op het balkon boven het atrium. Daar staan vitrines met daarin een selectie uit de vele foto’s die door de LAFV zijn gemaakt tijdens de Blues- en Jazzweek 2002. De expositie is te bezoeken van 8 t/m 31 januari, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en op koopavonden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×