Toch bedenkelijk als je als redactie je eigen nieuws moet maken... tijd voor een nieuwe keuken! (foto: Chris de Waard).

Brand in flats Leiden en Voorschoten

Rond 6.30 uur ontdekte de bewoner van een appartement aan de Leidse Marnixstraat dat zijn keuken in brand stond. Ondanks een flinke rookontwikkeling kon de 37-jarige Leidenaar de brand deels zelf blussen; de brandweer maakte het karwei af. Niemand raakte gewond. Hoe hoog de schade is, moet nog worden vastgesteld. Vast staat dat onder andere de keukenapparatuur als verloren moet worden beschouwd. Ook is er de nodige rook- en roetschade en sprongen door de hitte verschillende ruiten.

Rond 8.00 uur brak ook brand uit in Voorschoten. Bij een brand in een van de flatwoningen vatte het dak van een flatgebouw aan de Jan Evertsenlaan vlam, waardoor het vuur zich over meerdere woningen verspreidde. De brandweer sprak rond 9.00 uur vanmorgen van ‘een middelgrote brand die een grote brand dreigt te worden’.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×