Statenfractie GroenLinks bezoekt Oostvlietpolder

De GroenLinks-fractie in de Provinciale Staten van Zuid-Holland gaat dinsdag 7 januari op werkbezoek in de Leidse Oostvlietpolder. Binnenkort wordt het Streekplan Zuid-Holland West door de provincie behandeld; GroenLinks wil voor die tijd met alle betrokkenen praten. Zo wordt een bezoek gebracht aan Volkstuinvereniging Roomburg, een agrariër in het gebied en volgt een gesprek met de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder.

GroenLinks Zuid-Holland is voor het openhouden van het gebied. “De fractie staat er daarom positief tegenover dat mensen in het landelijk gebied ook zelf in actie komen om het open landschap te behouden”, aldus de partij. 

Leiden oosvlietpolder


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×