Hoogbejaarde vrouw beroofd

Een 88-jarige vrouw uit Leiden is vanmorgen van haar boodschappentas beroofd. De vrouw liep om 11.10 uur over de Ir. Driessenstraaat in de richting van de winkels toen zij plots van achteren werd geduwd door een nog onbekende jongen. De vrouw viel voorover op de stoep en raakte daarbij gewond aan haar knieën, ellebogen en kin. Hierna trok de jongen haar boodschappentas van de schouder. De jongen ging er rennend vandoor over de Middelstegracht in de richting van de Nieuwe Rijn.

De vrouw sprak een voorbijkomende fietser aan die achter de jongen aan ging. De fietser vond de boodschappentas terug bij de parkeerplaatsen op de Middelstegracht. De vrouw mist haar portemonnee. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Leiden via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×