Paddenstoelententoonstelling in Koetshuis Leidse Hout

In bezoekerscentrum het Koetshuis in de Leidse Hout is in december en januari een tentoonstelling ingericht over ‘paddestoelen en hun bewoners’. De van televisie bekende blauwhuidige bewoners helpen de bezoekers om een aantal van de vele soorten paddenstoelen wat beter te kunnen onthouden. Er rijdt ook een miniatuur champignontrein. De tentoonstelling is een aanrader voor kinderen en volwassenen. Een leuke ‘uit-tip’ voor de kerstvakantie.

Openingstijden Koetshuis: zondag van 14.00 -16.00 uur en elke woensdag van 13.00 -16.30 uur. En door de weeks als de vlag uithangt.

Het Koetshuis is gelegen aan de Groene Maredijk. Komt u per auto, dan kunt u parkeren op het UVS-terrein aan de Oegstgeesterweg. Via het dammetje aan de achterzijde van het parkeerterrein, komt u op de Groene Maredijk. Bordjes wijzen u verder de weg naar Het Koetshuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×