Groen: "Er is zoveel onzin over mij verteld"

Harry Groen treedt op korte termijn naar buiten over de mislukte burgemeesterprocedure en alle zaken die er over zijn persoon zijn gezegd en geschreven. “Het is ongelovelijk wat een onzin er over mij verteld is,” aldus een aangeslagen Groen die verder niet wil ingaan op het afbreken van de burgemeestersprocedure door minister Remkes. “Ik respecteer het staatsrechtelijk geweten van de minister en daar wil ik het op dit moment bij laten”

Over de zwaai die Remkes volgens de gemeente Leiden heeft gemaakt, wil Groen geen oordeel vellen. “Ik ben daar niet bij geweest, alles is langs mij heen gegaan.” In overleg met de gemeente Leiden beslist Groen hoe en wanneer hij naar buiten zal treden, maar dat hij dat op korte termijn zal doen, staat vast.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×