Start verbouwing clubgebouw L.V. Roodenburg

Vanmiddag om 14.00 uur zal sportwethouder Alexander Pechtold (D66) het startsein geven voor de verbouwing van het clubgebouw van de Leidse Voetbalvereniging Roodenburg aan de Pieter Bothstraat. Voordat er met de bouw kan worden begonnen, wordt eerst een deel van het huidige jeugdhonk gesloopt. Wethouder Pechtold zal een stofschot plaatsen als scheiding tussen het deel dat blijft staan en het deel dat wordt gesloopt.

Na de sloop worden er twee delen aan het gebouw worden aangebouwd. Aan de ene kant komt een ‘kopgebouw’, waarin onder andere een jeugdkantine (rook- en alcoholvrij), een ruimte voor de jeugdcommissie, een ruimte voor de oudere junioren en een ruimte voor het project ‘Sleuteldrop’ worden gevestigd. Aan de andere kant worden onder andere twee nieuwe kleedkamers en een scheidsrechtersruimte gebouwd.

Roodenburg hoopt met de verbetering van de clubaccommodatie ouders en kinderen nog meer bij de vereniging te kunnen betrekken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×