Natuurpuzzeltocht in Park Cronesteyn

Aanstaande zondag vindt een natuurpuzzeltocht plaats in polderpark Cronesteyn. De tocht start vanuit het bezoekerscentrum ‘Het Reigersbos’. Speciaal voor Kerst en Oudjaar is een natuurpad met raadsels en opdrachten rond het thema kerst en kerstgebruiken samengesteld. De puzzeltocht duurt ongeveer drie kwartier en is geschikt voor iedereen.

De plattegrond met vragenformulier is op te halen in het bezoekerscentrum tussen 14.00 en 15.15 uur. Iedereen die het formulier inlevert krijgt een kleine verrassing. Onder de goede inzendingen worden bovendien enkele prijsjes verloot. Bezoekerscentrum ‘Het Reigerbos’ is geopend op zondagen van 14.00 – 16.00 uur.

In de tentoonstellingsruimte is op dit moment een tentoonstelling over pompoenen en over bomen en hout te zien. Deze tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 12 januari. Het Reigersbos is alleen te voet of per fiets bereikbaar via het fietspad langs het Kanaal en het ‘Polderpad’. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de omgeving van de voetgangers/fietsersbrug over het kanaal of bij de volkstuinen aan de Vrouwenweg.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×