MaxFoodmarket stopt ermee

Max Foodmarket houdt op te bestaan. De verliezen voor de internetsupermarkt werden te hoog, omdat er te weinig verkocht wordt. Het bedrijf leed nog steeds aanloopverliezen. Extra kapitaal om de verliezen af te dekken, heeft volgens de onderneming uiteindelijk niet tot een positief resultaat geleid. De internetsite van het bedrijf is imiddels uit de lucht. MaxFoodmarket begon in 2000. In oktober had het bedrijf bij de drie distributiecentra, waaronder één in Leiden, bijna vierhonderd mensen in dienst. Het is niet duidelijk of er een sociaal plan is voor deze medewerkers.

MaxFoodmarket hield altijd vol dat de zaken voorspoedig gingen. De winkel van ondernemer Dick Groot zou zo snel groeien dat klanten soms op een wachtlijst belandden. Het bedrijf zou volgend jaar winst maken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×