Dronken de berm in

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, even na 05.00 uur, een 22-jarige automobilist uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de automobilist op de Plesmanlaan en spraken hem aan toen zij zagen dat de auto een lekke band, een losse uitlaat en lakschade van takken had. Bovendien lag de nummerplaat van de auto eraf. De agenten vermoedden dat de bestuurder door de berm gereden was. De bestuurder verklaarde dat hij in de richting van de A44 reed en met één wiel de rand van de middenberm raakte. Daarna was hij helemaal in de middenberm terechtgekomen.

Een blaastest weest uit dat de man teveel had gedronken; 520 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. Tegen de automobilist wordt proces verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een rijverbod van vijf uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×