Leidenaar botst in Leiderdorp

Vrijdagmorgen, even voor 10.30 uur, heeft op de Engelendaal een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een 70-jarige automobilist uit Rhenen reed over de Engelendaal. Bij de kruising met de Laan van Ouderenzorg sloeg hij linksaf. Op dat moment kwam uit tegenovergestelde richting een 51-jarige automobilist uit Leiden die rechtdoor reed in de richting van het Rijnland Ziekenhuis. Er ontstond een aanrijding waarbij de 65-jarige echtgenote van de bestuurder uit Rhenen bekneld raakte in het voertuig.

Vanwege gevaar door lekkende brandstof moest de brandweer snel handelen om de vrouw uit het voertuig halen. Zij werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De brandweer heeft het wegdek schoongemaakt. Het voertuig van de bestuurder uit Rhenen raakte total loss. Het voertuig van de Leidenaar was aan de voorzijde beschadigd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×