Voorzitter Conny Broeyer van de Leidse vertrouwenscommissie. Links Daan Sloos (LL) en rechts Leendert de Lange (VVD).

Groen wilde wel referendum

Harry Groen, door de Leidse gemeenteraad unaniem voorgedragen als enige kandidaat voor de post van burgemeester van de sleutelstad, was wel in voor een referendum. Een motto had hij ook al: ”Groen moet je Doen”.

Het is voor Groen misschien maar goed dat het niet zover komt. De kandidaat-burgemeester is niet bepaald van onbesproken (declaratie)gedrag en of de Leidse kiezer daar net zo makkelijk overheen zou stappen als de vertrouwenscommissie en in haar kielzog de hele gemeenteraad, valt nog te bezien.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×