Dronken automobilisten betrapt

De politie hield vrijdagavond rond 23.10 uur op de Oude Herengracht een 37-jarige automobilist uit Leiden aan. Agenten troffen de auto midden op de rijbaan aan. Toen de automobilist werd aangesproken, roken de agenten een dranklucht. Hij werd aangehouden. Aan het bureau onderging de verdachte een ademanalyse. De uitslag daarvan was 900 ug/l (de limiet in het verkeer is 220 ug/l.). De politie vorderde het rijbewijs vanh de man in en maakte proces-verbaal tegen hem op.

Een 36-jarige automobilist uit Voorschoten reed zondag met te veel alcohol op over de Parmentierweg. Hij moest blazen, de uitslag van de ademanalyse was 615 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×