Auto, scooter en aanhanger in brand

Afgelopen nacht moesten politie en brandweer rond 3.45 uur uitrukken in verband met een in brand staande auto aan de Storm Buysingstraat. De brandweer kwam snel ter plaatse en nam het blussen over van de eigenaar. Rond 4.25 uur was het weer raak en kreeg de politie een melding binnen over een in brand staande aanhangwagen aan de Hoflaan in Leiden. De eigenaar had de brand zelf al geblust toen de brandweer kwam.

Kort daarop brandde aan de Frederik van Eedenlaan een scooter uit. De scooter stond tegen een woning, waardoor niet alleen de scooter volledig uitbrandde, maar er ook schade is aan de voordeur en voorgevel van de woning. De politie stelt een onderzoek in naar de onderzaak van de branden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×