Sloos: "Leefbaar-bestuur lijdt aan verstandsverbijstering"

“Ik vind het niets. Maar je weet het, Fred Teeven sleept geen ene zetel binnen. Hij heeft geen uitstraling en lijkt mijn boekhouder wel. Hij ziet er uit als een rugbyspeler die in de scrum staat en zo staan we ook in de peilingen”.

Daan Sloos van Leefbaar Leiden is duidelijk niet erg gelukkig met de manoeuvres van het bestuur van zijn moederpartij Leefbaar Nederland.

“Het bestuur lijdt denk ik aan verstandsverbijstering maar dat wist ik al.”

“Leefbaar Leiden en vooral Daan Sloos vindt dat het bestuur van Leefbaar Nederland op dit moment uit een bende ondemocratische onkundige megalomane idioten bestaat,” aldus de fractievoorzitter van Leefbaar Leiden. Eerder dit jaar dreigde Sloos zelf zich overigens ook af te keren van Teeven en Leefbaar Nederland, maar de partij wist de Leidse naamgenoot toen binnenboord te houden. Over Emile Ratelband is Sloos ook helder: “Die Tjakka vind ik ook niets.”

Voorzitter Jan Jetten van Leefbaar Nederland verdedigt het besluit van zijn bestuur op de website van zijn partij als volgt: “We staan in de peilingen tussen de 0 en 1 zetel en hebben geen geld voor een ordentelijke campagne. Wat we wel hebben zijn ideeën en bevlogen mensen. Waar het om gaat is dat we met onze ideeën onze kiezers kunnen bereiken. Dat lukt niet goed, vandaar dat Fred en ik het er over eens waren dat we wat moesten doen. Wij denken met Emile Ratelband een kandidaat te hebben die en onze ideeën deelt en wel in staat is om de kiezers te bereiken en daardoor Leefbaar Nederland op de politieke kaart te zetten en een substantieel aantal 2e Kamerzetels te veroveren”.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×