Veiligheidsdebat bij Holland Centraal

Aanstaande vrijdagavond zendt Radio Holland Centraal in het politieke programma Rondom de Raad een debat uit over het plan van burgemeester Lemstra om de overlast van alcohol- en drugsverslaafden in het uitgaansgebied rond de Nieuwe Beestenmarkt harder aan te pakken.

Van 19.00 tot 19.15 uur licht burgemeester Lemstra eerst zelf zijn plan nog eens toe, daarna gaan de raadsleden Rob de Rooij (VVD) en Sita Dewkalie (GroenLinks) met elkaar in debat over dit onderwerp. GroenLinks verafschuwt de plannen, terwijl ze van de VVD nog wel wat strenger mogen.

Het programma is te beluisteren via 105.7 FM (ether), 88.1 (kabel) en via de kabelkrant van Holland Centraal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×