Coffee & Dreams ontkent aantijgingen

Eigenaar Etienne van Huijgevoort van Coffeeshop Coffee & Dreams aan de Nieuwe Beestenmarkt ontkent dat zijn zaak dicht moet omdat er harddrugs zijn aangetroffen. De gemeente Leiden kondigde onlangs aan dat de coffeeshop een jaar dicht moet, omdat er in de zaak harddrugs zouden worden verkocht. Ook het personeel zou daarbij betrokken zijn.

Volgens van Huijgevoort doet hij er juist alles aan om dealers buiten de deur te houden. Dat personeel dealers binnenlaat is volgens hem niet waar. “Om overlast op straat tegen te gaan, sturen we mensen die voor de deur hangen wel naar binnen. We kunnen aan de buitenkant niet zien of het een dealer is of niet”.

Binnenkort volgt een tweede gesprek tussen Coffee & Dreams en de gemeente. Daarna wordt bekeken of de zaak inderdaad moet sluiten.

Leiden Coffeeshop


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×