Meisje gewond bij aanrijding

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Leidseweg met de Vinkweg is vrijdagochtend even voor 08.30 uur  een 8-jarig meisje uit Leiden gewond geraakt. Het meisje zat achterop de fiets bij haar 39-jarige moeder. De twee reden over het fietspad aan de rechterkant van de Leidseweg in de richting van de Vinkweg. Bij het oversteken van deze kruising verleende zij geen voorrang aan de voor haar linkskomende 45-jarige automobiliste uit Voorschoten.

De automobiliste reed over de Trompweg in de richting van de Haagweg. Een aanrijding was het gevolg. Het meisje werd met letsel aan de benen en aan het hoofd overgebracht naar het LUMC.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×