Voorzitter Harry van Bovene nam de prijs, een cheque van € 1.500, in ontvangst uit handen van hordeloper Robin Korving.

Gouden Spike aantrekkelijkste baanwedstrijd

Zaterdag is tijdens de tweede “Dag van de Baanatletiek” op Sportcentrum Papendal in Arnhem de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing van “meest aantrekkelijke baanwedstrijd van het jaar”.

Alle leden van de atletiekbond mochten hierbij hun stem uitbrengen. Met flinke voorsprong op het IJsseldelta Open Baancircuit en de Moerdijkse Ploegenmeerkamp werd de Gouden Spike winnaar van deze verkiezing.

De 31e editie van de Gouden Spike werd gehouden op 8 juni dit jaar en leverde tal van topprestaties op. Een aantal atleten voldeed aan de limieten voor de Europese kampioenschappen en de wereldkampioenschappen voor junioren. Hoogtepunt van de dag, beloond met de Gouden Spike, was het nieuwe Nederlandse record van de 4 x 100 meter estafetteploeg bestaande uit Timoty Beck, Troy Douglas, Caimin Douglas en Virgil Spier. De 32e Gouden Spike staat gepland voor 7 juni 2003.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×