Aandacht voor stedenbanden bij omroep Holland Centraal

Omroep Holland Centraal besteedt van 18 tot en met 22 november speciale aandacht aan de stedenband tussen Leiden en het Zuid-Afrikaanse Buffelo City. Het live-radioprogramma “Stedenband Centraal” geeft niet alleen informatie over Buffelo City, maar neemt ook de stedenbanden van andere gemeenten in de regio onder de loep. Tegenstanders van stedenbanden, zoals de gemeente Wassenaar, komen eveneens aan het woord.

Tal van Leidse organisaties besteden tijdens de zogenoemde Zuid-Afrika Week aandacht aan de stedenband met Buffelo City. Op diverse Leidse locaties vinden de hele week activiteiten plaats. Met interviews, reportages en discussies geeft “Stedenband Centraal” een beeld van deze Zuid-Afrika Week.

Daarnaast staat Holland Centraal stil bij de stedenbanden van Lisse, Sassenheim, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude. “Stedenband Centraal” is dagelijks te beluisteren van 18.00 tot 19.00 uur via 105.7 FM antenne (Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude), 107.7 FM antenne (de Bollenstreek) en 88.1 FM kabel (Leidse regio en Bollenstreek).

In Wassenaar is het radioprogramma via de kabel te beluisteren op 92.9 FM. Het thema stedenbanden komt ook terug in het dagelijkse actualiteitenprogramma op de radio “Centraal Nieuws” (12.00-14.00 uur) en alle andere media van Holland Centraal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×