Coffee & Dreams jaar dicht

Voor de tweede keer in enkele maanden tijd heeft de gemeente Leiden een coffeeshop gesloten. In juni werd coffeeshop Double AA op de Nieuwe Beestenmarkt op last van burgemeester Lemstra voor zes maanden gesloten toen duidelijk werd dat drugs waren verkocht aan twee jongens van 14 jaar uit Alphen. Een van die jongens verloor na het gebruik van de drugs tot twee maal toe het bewustzijn. Nu is ook een tweede coffeeshop aan de Nieuwe Beestenmarkt, Coffee & Dreams, dicht. Bij een inval werd geconstateerd dat er harddrugs aanwezig waren. De sluiting geldt voor een jaar.

Opvallend is de mededeling op de deur van Coffee & Dreams. Op een bordje wordt gemeld dat Coffee & Dreams is gesloten, maar dat de coffeeshop wel open is. Buurman Double AA verwijst via een melding op de deur naar een derde coffeeshop in de directe omgeving, De Eerste Kamer aan de Steenstraat.

Leiden Coffeeshop


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×