Haarlemmerstraatgarage 24 uur per dag open

Sinds een paar dagen is de Haarlemmerstraatparkeergarage ook na middernacht geopend voor uitrijdend verkeer. Dat heeft de gemeente na overleg met wijkvereniging Pancras-West besloten. Bezoekers met een parkeerkaart kunnen 24 uur per dag hun auto de garage uitrijden. Van acht uur ’s morgens tot twaalf uur ’s avonds kunnen automobilisten hun auto de garage inrijden.

In de overeenkomst die de wijkvereniging en de gemeente in 1995 met elkaar afsloten, was afgesproken dat de parkeergarage op werkdagen tot half twee en in het weekend tot half drie open zou blijven. Op 1 januari van dit jaar is dat teruggebracht tot middernacht. Het bleek dat de parkeergarage na tien uur ’s avonds nauwelijks werd gebruikt.

Omdat de parkeerdruk in Pancras-West volgens de wijkvereniging door deze verandering fors is toegenomen is nu besloten dat de garage onbeperkt opengesteld wordt voor uitrijdend verkeer. Met de verruimde openingstijden komt de gemeente ook tegemoet aan wensen van bewoners en ondernemers.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×