Verdachten inbraak opgepakt

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 05.20 uur drie verdachten uit Leiden aangehouden op verdenking van woninginbraak. De politie kreeg kort voor de aanhouding de melding van een oplettende buurtbewoner dat er vermoedelijk een inbraak had plaatsgevonden aan de Raamsteeg. Men zag personen zich verdacht ophouden en goederen inladen in een auto. De verdachten van 22 en 26 jaar werden ter plaatse aangehouden. Ze hebben vermoedelijk een steiger die tegen de gevel van de woning stond gebruikt om naar binnen te klimmen. Vervolgens zijn ze de woning binnengekomen via een op een kier staand raam. Uit de woning werden schilderijen, een stereo installantie, een kandelaar, een klok en een fotocamera weggenomen. De verdachten zijn in verzekeringgesteld.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×