Duckstad op Stelten!

Duckstad op Stelten! is een evenement ter ere van 50 jaar Donald Duck Weekblad. Het evenement is bedoeld voor alle Donald Duck Fans en wordt tijdens de herfstvakantie (op 19, 20 en 21 oktober) gehouden in de Groenoordhallen. Naast het Duckstad Theater en de Duckstad bios, wordt ook het geldpakhuis van Oom Dagobert nagebouwd. Compleet met Zware Jongens.

In de Duckstad tv-studio kunnen de opnames bijgewoond worden van het programma ‘Kokkies’ en kinderen kunnen zelf hun leukste mop vertellen in Oom Donald´s Moppentrommelshow. In het Duckstedelijk Museum kun je veel dingen doen en zien. In de Smarties Kleurhoek kun je meedoen aan een Smarties kleurwedstrijd. Ook kun je hier je eigen kleurplaat op een t-shirt laten drukken. In een echt museum hoort een tentoonstelling. Je kunt hier dus genieten van een prachtige Donald Duck Tentoonstelling en een echte Gallerij der Groten. Maar je kunt ook heerlijk lezen in de leeshoek met heel veel Duckjes en andere Disney- boeken.

Een entreekaart kost € 15,75 en zijn verkrijgbaar op het postkantoor, GWK of VVV. Bestellen is ook mogelijk via de website van Duckstad op Stelten.

Leiden duckstad


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×