TV West zoekt regionale films

Tweede Kerstdag is bij TV West voor de derde maal de ‘Dag van de onbekende film’. De omroep nodigt filmtalent uit de regio uit om zijn of haar werk op te sturen. TV West wil zo nieuw filmtalent de kans te geven om het werk te vertonen aan een groot publiek. TV West is voor deze uitzending op zoek naar nog niet eerder op televisie vertoonde korte documentaires, speelfilms, animatiefilms, en dergelijke.

Filmmakers kunnen hun films tot eind november insturen naar TV West, ter attentie van de Dag van de Onbekende Film, Postbus 24025, 2490 AA in Den Haag, of langsbrengen op de Laan van ‘s-Gravenmade 2 in Den Haag. Een jury maakt vervolgens een selectie uit de inzendingen die op televisie getoond wordt. Presentator Ron Fresen interviewt de filmmakers.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×