Geen treinverkeer Leiden-Alphen

Maandag- en dinsdagavond rijden er tussen de stations Leiden Centraal en Alphen aan den Rijn na 20.30 uur geen treinen in verband met werkzaamheden aan het spoor. De NS zet bussen in, reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd variërend van één kwartier tot een half uur.

Deze en volgende week zondag vervalt de eerste stoptrein van Leiden Centraal (vertrektijd 7.38 uur) naar Leiden Lammenschans en Alphen a/d Rijn. NS zet voor deze trein géén vervangend vervoer in. Reizigers dienen de eerstvolgende stoptrein (vertrektijd 8.08 uur) te nemen.

De NS wilde de werkzaamheden rond de vernieuwing van 14 kilometer spoor tussen Leiden Centraal en Alphen a/d Rijn afgelopen vrijdag afronden, maar schortte de werkzaamheden op 3 oktober enkele dagen op.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×