Politie lost 20 auto-inbraken Leiden Zuid op

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 september heeft de politie op de Fruitweg in Leiden vier mannen in een auto aangehouden. Aanvankelijk werd slechts één van de vier, een 21-jarige man, verdacht van een auto-inbraak in de Meidoornstraat. Toen bij doorzoeking van de auto inbrekerswerktuigen werden gevonden, werden ook de andere drie mannen (twee van 19 jaar en één van 22 jaar) aangehouden. De politie heeft de aanhoudingen nu pas bekend gemaakt.

Donderdag 19 en vrijdag 20 september kwam bij de politie een groot aantal aangiften van auto-inbraken binnen, gepleegd in de wijk Leiden Zuid, waar de mannen waren aangehouden. Naar aanleiding van de verhoren vond de politie op dinsdag 24 september tussen de spoorlijn en de Fruitweg een tas met twintig autoradio’s. Inmiddels zijn bijna alle radio’s terugbezord bij de rechtmatige eigenaar.De vier mannen zijn gisteren voorgeleid aan de Raadkamer van de Haagse rechtbank die gevangenhouding heeft bevolen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×