Drie aanhoudingen tijdens 3 oktober

Afgelopen nacht heeft de politie in het centrum van Leiden drie mannen aangehouden wegens geweldpleging. Even na 1.00 uur gingen agenten op de Lammermarkt poolshoogte nemen na een melding over een vechtpartij bij een discotheek. De twee vechtersbazen, Leidenaren van 19 en 21 jaar, keerden zich tegen de agenten. Daarbij werd een agent door een van hen op zijn hoofd geslagen. De twee zijn opgepakt en konden drie oktober verder in de cel vieren.

Rond 2.50 uur werd bij een cafe aan de Lange Scheistraat een 24-jarige Leidenaar aangehouden. Deze zou kort daarvoor de portier met een bierglas te hebben bedreigd. Ook zou hij geprobeerd hebben hem te slaan. De portier kon de aanval afweren en de Leidenaar vasthouden tot de politie hem overnam.

Overigens spreekt de politie verder van een rustige 3 oktoberviering die in gemoedelijke sfeer verloopt.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×