Prinsessenbuurt wil beter onderhoud

De uitkomsten van een bewonersenquete die de bewonerscommissie van de Prinsessenbuurt in Leiden Noord heeft gehouden, komen voor verhuurder Zijl en Vliet als een volslagen verrassing. Ook de bewonerscommissie zelf is geschokt. Veel huizen blijken last te hebben van ramen die niet goed open en dicht gaan. Ook zijn er veel problemen met voordeuren.

De redactie van wijkkrant De Noorderzon tekende de reactie op van hoofd woondiensten D. Barnhoorn van Zijl en Vliet: “We gaan met de bewonerscommissie praten en de problemen inventariseren”. De woningbouwvereniging hoopt de problemen rond deze tijd in kaart te hebben gebracht en beslist dan welke maatregelen genomen moeten worden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×