Bestuurswisselingen bij studentenverenigingen

Vorige week hebben de meeste studentenverenigingen een nieuw bestuur gekregen. Dat meldt universiteitskrant De Mare. De nieuwe voorzitters van Minerva, Quintus en Augustinus zijn achtereenvolgens Sabine Mulder (derdejaars geneeskunde/rechten), Frank Renooij (zevendejaars rechten) en Maarten van Noort (vijfdejaars bestuurskunde/politicologie).

Bij SSR wordt Edwin de Lange (vijfdejaars geneeskunde) de nieuwe preses. Het bestuur van Catena wisselt komende woensdag en zal worden aangevoerd door Chiel Groeneveld (vijfdejaars politicologie). De bestuurders van de studentenverenigingen worden steeds voor 1 jaar benoemd. Aan het begin van elk nieuw studiejaar treedt ook een nieuw bestuur aan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×