Stadskrant op herhaling

Aanstaande dinsdag verschijnt een extra uitgave van de Stadskrant. De pagina`s met gemeentelijke informatie die de gemeente Leiden elke vrijdag in het Leids Nieuwsblad laat afdrukken, leken deze week meer op een knipselkrant.

De voorpagina is nog wel ok, maar dan gaat het mis. Op de tweede pagina staat het vervolg van pagina 9, de gemeenteberichten zijn vrolijk over de pagina`s verdeeld en ook de uitgebreide special rond de Open Monumentendagen is flink door elkaar gehusseld. “Gelukkig staat die informatie nog wel een beetje bij elkaar” verzucht persvoorlichter Fons Delemarre die met uitgever Buijze Pers inmiddels heeft afgesproken dat de 55.000 Stadskranten aanstaande dinsdag op herhaling gaan. Maar dan zonder de pagina`s over het monumentenweekend…

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×