Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Vijf Meilaan die donderdag 12 september omstreeks 17.30 uur plaatsvond. Een 29-jarige automobilist uit Leiden reed over de Lammenschansweg richting het centrum. Ter hoogte van de kruising met de Tomatenstraat sloeg hij linksaf deze weg in. Bij het passeren van een rij wachtende auto’s kwam vanaf de andere kant een witte terreinwagen aangereden die vervolgens, volgens de Leidenaar, vlak vóór hem langs de Tomatenstraat in schoot. De Leidenaar claxoneerde hierop naar de bestuurder van de wagen.

Op de Montgommerystraat zou de bestuurder van de terreinwagen de Leidenaar hebben afgesneden, waardoor een aanrijding ontstond. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval en is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden op telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×