(Foto: OM)

Boetes voor dronken brom- en snorfietsers

Een 17-jarige bromfietser uit Leiden kreeg gisteravond een boete en een rijverbod van drie uur, omdat hij onder invloed reed. Hij werd gecontroleerd op het Trompplein in Voorschoten en moest blazen. De uitslag van de ademanalyse was 385 ug/l.

Een 29-jarige man uit Leiden reed vannacht rond 1.00 uur dronken met zijn snorfiets over het Stationsplein. Ook hij moest blazen en kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal. Tenslotte werd ook een 23-jarige bestuurder van een snorfiets betrapt toen hij rond 1.45 uur onder invloed over het Stationsplein reed. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×