Spinnen-tentoonstelling in Leidse Hout

In bezoekerscentrum het Koetshuis in de Leidse Hout is tot en met 27 november een spinnententoonstelling te zien. De tentoonstelling is ook geschikt voor mensen die bang zijn voor spinnen. Alle getoonde spinnetjes zijn of dood of zitten veilig in een spinnenbak.

Door de mooie foto’s en leuke informatie zal iedere bezoeker geboeid raken en ook meer gaan begrijpen van spinnen. Ook zijn er een video en een diaserie. Voor kinderen is er een opdrachtboekje en een kleurplaat. De tentoonstelling ‘Spinnen’ is gemaakt door de spinnendeskundige Peter Koomen. Het Koetshuis is elke zondag open van 14.00 tot 16.00 uur en elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. Het Koetshuis is gelegen aan de Groene Maredijk. Bezoekers die per auto komen kunnen parkeren op het UVS-terrein aan de Oegstgeesterweg. Via het dammetje aan de achterzijde van het parkeerterrein kan men naar de Groene Maredijk. Bordjes wijzen verder de weg naar Het Koetshuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×