Gratis hapjes op de markt in Leiden

Aanstaande zaterdag organiseert de Leidse centrummarkt een gratis proeverij op de markt in het Leidse centrum. De gehele dag worden vers bereide gerechten gratis door de gastvrouwen van de stichting Marktpromotie gepresenteerd op de Leidse warenmarkt. Met de proeverij laten de Leidse kooplieden de marktbezoekers proeven van wat er op de Leidse centrummarkt op het gebied van verse producten te koop is.

De kooplieden onthalen de marktbezoekers niet alleen op typisch Nederlandse gerechten als haring, drop, kaas, versgebakken kibbeling, appels, etc., maar ook op allerlei uitheemse producten, die in de loop der jaren een vaste plek op de markt verworven hebben: Turkse pizza, feta-pasta op Grieks brood, kiwi’s, loempia’s en Turks fruit. Het thema van Open Monumentendag 2002 – Koopmansgeest: Handel en wandel in Leiden – sluit perfect aan bij de functie die de markt sinds jaar en dag in Leiden heeft. Mede daarom bieden de marktkooplieden de bezoekers van de markt de gelegenheid al proevend kennis te maken met het uitgebreide assortiment van de Leidse warenmarkt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×