Radiopiraat verslaat Eurodusnie conferentie

Onder de naam PGradio (Peoples` Global Radio) gaat vrijdagavond om 18.00 uur een clandestiene radiozender de Leidse ether in op de frequentie 97.4 FM. PGradio maakt voor de uitzendingen gebruik van de studio en zender van de Leidse piraat Koekoeroe Reedio. Zaterdag 31 augustus wordt ook verslag gedaan van de milieu-top in Johannesburg.

Van vrijdag 30 augustus tot en met woensdag 4 september kunnen alle Leidenaren verslagen horen van discussies die plaatsvinden tijdens de internationale PGA conferentie van linkse activisten uit Europa en Israël. De uitzendingen zijn ook te volgen via de website van PGradio. PGRadio is te beluisteren tussen 18.00 en 24.00 uur en heeft om 20.00 en 22.00 uur samenvattende nieuwsbulletins. PGradio wordt gemaakt door 15 mensen, is onafhankelijk en zal kritisch verslag doen van de PGA conferentie, sfeer impressies geven, interviews houden en diverse soorten muziek draaien. Luisteraars kunnen bellen naar 071-522 20 32.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×