Zwemvierdaagse maandag van start

Volgende week wordt voor de 27e keer de Leidse Zwemvierdaagse georganiseerd. Er wordt gezwommen in de zwembaden “de Zijl” en “de Vliet”. Vier avonden lang wordt er 500 meter gezwommen, iedereen die in totaal 2000 meter volbrengt, ontvangt een herinnering.

De Leidse Zwemvierdaagse wordt georganiseerd door de samenwerkende Leidse zwemverenigingen LZ `86, de Leidse Watervrienden, de Zijl/LGB en de Leidse Reddingsbrigade. Er wordt verder samengewerkt met Sportbedrijf Leiden en de EHBO. Deelname aan de Zwemvierdaagse kost vier euro voor vier avonden. De opbrengst gaat naar een goed doel. Alle avonden kunnen de deelnemers in het binnenbad van zwembad de Zijl starten tussen 18.30 uur en 20.30 uur. In het buitenbad van de Vliet kan met tussen 19.00 en 20.15 uur starten.

Leiden Sport zwemvierdaagse


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×