Rembrandt Gala 2002

In 2006 staat Leiden in het teken van de 400ste viering van de geboortedag van Rembrandt van Rijn. De Leidse schilder werd op 15 juli 1606 geboren in Leiden. Vooruitlopend op deze viering is het initiatief ontstaan om al vanaf dit jaar een groots gala op te zetten ter ere van Rembrandt van Rijn. Het thema is dit jaar een preview van de tweede editie van de Leiden Art Fair.

Het Rembrandt Gala moet een jaarlijks terugkerende happening worden.”Op hoog niveau en met internationale allure,” aldus de organisatie.De eerste editie van het Rembrandt Gala wordt gehouden op 6 november aanstaande in het nieuwe, voor de gelegenheid omgedoopte, sfeervolle RembrandtPlaza van de Groenoordhallen. Tijdens de gala-avond wordt ook de nieuwe jaarlijkse Leidse Kunstprijs: ‘De jonge Rembrandt’ uitgereikt aan een persoon of instelling die zich verdienstelijk heeft gemaakt in het brengen van kunst naar de burger.

Leiden rembrandtgala


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×