Groenoordhallen boos op gemeente

Directeur De Jong van de Groenoordhallen in Leiden is boos op de gemeente. Het Leidse college van B&W wil bezoekers van een Europese conferentie voor linkse activisten laten overnachten op het terrein van Korfbalvereniging Pernix dat direct grenst aan de Groenoordhallen.

De Jong vreest dat de bezoekers de evenementen in de Groenoordhallen zullen verstoren. Ook is hij bang dat de activisten het terrein niet meer verlaten en het gebouw op het terrein kraken. Dat meldt Radio West. De gemeente Leiden onthoudt zich van commentaar. De linkse beweging Eurodusnie in Leiden organiseert de conferentie die de eerste week van september in Leiden wordt gehouden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×