Gesprek Schultz met Balkenende goed verlopen

Vrijdagmiddag heeft kandidaat-staatssecretaris Melanie Schultz een gesprek gehad met aankomend minister-president Balkenende. Volgens Schultz is het gesprek goed verlopen. Over de inhoud wilde ze nog geen mededelingen doen. Eerder deze week maakte Schultz ook kennis met de nieuwe minister van Verkeer en Waterstaat, de Boer. Ook die kennismaking is goed verlopen. Nu alle formele procedures zijn doorlopen, staat niets het vertrek van Schultz naar Den Haag meer in de weg. Naar verwachting staat het nieuwe kabinet aanstaande maandag op het bordes bij koningin Beatrix.

Hoewel de benoeming van Schultz nu zeker is, wilde de Leidse VVD-fractievoorzitter Leendert de Lange vrijdagavond nog steeds geen duidelijkheid geven over de opvolger van Schultz als wethouder van Economische Zaken in Leiden. Maandagmorgen maakt hij die op een persconferentie bekend en zal blijken of de opvolger inderdaad raadslid Greetje van Gruting is, zoals Sleutelstad.nl eerder deze week uit zeer betrouwbare bron te horen kreeg.

Leiden gruting leendert de lange schultz staatssecretaris vvd


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×