Leidenaar gepakt na 15 inbraken

De politie hield vorige week woensdagavond in een brandgang tussen de Van ’t Hoffstraat en de Van der Sande Bakhuyzenlaan een 33-jarige man uit Leiden aan. De man wordt er van verdacht eerder die dag bij een woning aan de Van der Sande Bakhuyzenlaan te hebben ingebroken. Daarbij werd ondermeer een fiets gestolen. De eigenaar zag de man op zijn fiets rijden en waarschuwde de politie. Deze hield de Leidenaar daarop aan. De man wordt vandaag voorgeleid bij justitie.

De verdachte pleegde de laatste tijd vermoedelijk nog twaalf inbraken in schuren en drie in woningen, zo blijkt uit het onderzoek van de politie. Ook wordt hij verdacht van een poging tot zware mishandeling. Alle delicten werden in Leiden gepleegd. De verdachte wordt op maandag 15 juli bij justitie voorgeleid.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×