Gemeente honoreert 26 bewonersplannen

De gemeente Leiden heeft 26 plannen die in het kader van het fonds Wijkinitiatieven zijn ingediend door bewoners(organisaties), ondernemers en scholen, gehonoreerd. Wethouder Rogier van der Sande heeft de plannen vanmorgen in het Koetshuis De Burcht bekendgemaakt. Het beste schoonmaakplan wordt genomineerd voor de Leiden ruimt op!-prijs.

Fonds Wijkinitiatieven Het fonds Wijkinitiatieven is opgericht voor bewoners(organisaties), ondernemers en scholen die actief willen meedenken en meewerken aan een mooier Leiden. Tot en met 31 december 2004 is jaarlijks is een ruim budget beschikbaar voor acties om de buurt groener te maken, om speeltoestellen en speelplekken op te knappen en voor schoonmaakacties. De plannen konden tussen 24 mei en 21 juni bij de gemeente ingediend worden. Alle plannen die voldoen aan de gestelde criteria, zijn gehonoreerd. Tweede ronde Bewoners, ondernemers en scholen kunnen in het najaar opnieuw een plan indienen in het kader van het fonds Wijkinitiatieven. Na deze ‘tweede ronde’ in het najaar, wordt ook de winnaar van de Leiden ruimt op!-prijs 2002 bekendgemaakt.

Leiden Leiden ruimt op


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×