Wereldwinkel Leiden organiseert dipsauzenproeverij

Op zaterdag 6 juli organiseert de Wereldwinkel Leiden een dipsauzenproeverij. U kunt dan, onder het genot van een drankje, gratis hapjes met drie nieuwe Zuid-Afrikaanse dipsauzen proeven. De proeverij vindt plaats van 12 tot 16 uur voor de etalage van de winkel.

Nantekara uit het Zuid-Afrikaanse Wellington is de ambachtelijke producent van deze Zuid-Afrikaanse spreads. De Zuid-Afrikaanse keuken weerspiegelt de vele culturen die het Afrikaanse continent rijk is. Zij onderging invloeden van de keuken uit Noord-Afrika tot de keuken van de zuidelijke Kaap de Goede Hoop. Nantekara gebruikt deze veelzijdige recepturen voor onder andere dipsauzen. De dipsaus is er in drie smaken; Balsamic Onion Spread, Sundried Tomato Spread en Tunisian Spice Dip. De Wereldwinkel is gevestigd aan de Burgsteeg 12, en is geopend op maandag van 13:00 tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op koopavond en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×