Speertoernooi van start

Vanavond start de derde editie van het SPeertoernooi, hét straatvoetbaltoernooi van Leiden. Maar liefst 34 teams hebben zich opgegeven. Dinsdag wordt de aftrap in de Merenwijk genomen, om 18.30 uur op het veldje naast de Zijldonk-flat. In de Merenwijk zullen 13 teams de strijd met elkaar aangaan.

Donderdag 4 juli wordt de Stevenshof aangedaan als het voetbalcircus zich verplaatst naar het Stevenshofpark. In de Stevenshof, waar ook om 18:30 u begonnen wordt, doen 8 teams mee. In de Kooi, waar zoveel teams zich hadden ingeschreven dat sommigen naar andere wijken moeten uitwijken, doen 13 teams mee en zal gespeeld worden in het Kooipark op vrijdag 5 juli. De wijkwinnaars per leeftijdscategorie gaan vervolgens naar de finaledag op 11 juli, waar nadere informatie nog over zal volgen. Het Speertoernooi wordt voor de derde keer georganiseerd in Leiden en heeft tot doelstelling bij te dragen aan sociale sportevenementen in de stad en in de wijken, om het contact tussen de bewoners te versterken en te veraangenamen. Ruim 200 jongeren zullen het veld betreden en de SP nodigt iedereen uit om te komen kijken en hun favoriete team aan te komen moedigen. Vanwege de gebleken grote animo is de SP van plan het volgend jaar nog grootser aan te pakken. Mensen die daar aan mee willen helpen zijn van harte welkom. Zij worden verzocht contact op te nemen met Driek van Vugt (06-53149477) of Bastiaan Hokke (06-20558389). Het Speertoernooi is mede mogelijk gemaakt door Wearhouse, Zwarte Wolf, Leids Sportbedrijf, Aquarius, en Rood (jongeren in de SP).

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×