Rentree voor Ungerer en Van Dijke

Een week voor het Nederlands kampioenschap in Sittard hebben Martijn Ungerer en Jeroen van Dijke hun rentree gemaakt op de atletiekbaan. Martijn moest door een virus onder andere de Gouden Spike laten lopen.

Vorige week kwam de sprinter in actie bij de 4 x 100 meter estafette tijdens de Europa Cup in Sevilla. Zondag liep hij in Stadskanaal individueel de 100 en 200 meter bij de Nelli Cooman Games. De tijden 10.66 en 21.78 waren nog niet indrukwekkend en het NK komt misschien nog wat te vroeg, maar Martijn moet zich vooral in vorm lopen voor de Europese Kampioenschappen. Hij maakt voor dat evenement deel uit van de nationale selectie op de korte estafette. Ook Jeroen van Dijke moest een aantal weken toekijken bij de nationale wedstrijden. De middenafstand- en steepleloper kreeg van de bondsarts van de atletiekunie het advies om het rustig aan te doen totdat de bloedwaarden weer normaal zouden zijn. Afgelopen zaterdag maakte Jeroen zijn rentree bij de Keien meeting in Uden. Op de 1500 meter finishte hij als 4e in 3.51.62. Bij dezelfde wedstrijden liep Roel van Ree de 400 meter in 47.79, goed voor een 5e plaats. Afgelopen woensdag liep Roel tijdens de Papendal Games op diezelfde afstand 47.55 seconden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×