Honderden bezoekers open dag brandweer

Op een kilometer afstand was het al duidelijk. Er was iets aan de hand bij de brandweer. Met loeiende sirenes reden de brandweerwagens af en aan. Telkens met weer een ander groepje dolenthousiaste kinderen aan boord, terwijl de ouders met enige spijt in hun blik bij de kazerne achterbleven. De open dag die de Leidse brandweer vandaag hield is een enorm succes geworden. In grote getalen was het publiek naar de Rooseveltstraat gekomen om de verschillende demonstraties te bekijken en het brandweerwerk eens van dichtbij te zien. Voor de kinderen waren een ritje met een brandweerauto en de spuitwedstrijden de absolute topper. Ook de demonstratie “vlam in de pan” trok heel veel bekijks.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×