Nachtelijke afsluiting Lammenschansweg

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 juni werkt de gemeente aan het kruispunt van de Lammenschansweg met de Koninginnelaan en de Zeemanlaan. Het verkeer moet tussen 01.00 en 04.00 uur rekening houden met een omleiding. De werkzaamheden aan de Lammenschansweg gebeuren `s nachts, zodat het verkeer er zo min mogelijk last van heeft. Voor de kruising van de Koninginnelaan met de Lammenschansweg (`stad uit`) en voor de kruising van de Zeemanlaan met de Lammenschansweg (`stad in`) worden zogenaamde detectielussen in het wegdek aangebracht. Deze detectielussen vormen een onderdeel van het systeem voor snelheidscontrole met flitscamera`s. Om de detectielussen te kunnen aanbrengen moet het wegdek ter plaatse worden ingezaagd. Dit kan enige geluidsoverlast veroorzaken. Ook worden nog andere werkzaamheden aan de wegverharding uitgevoerd, zoals het aanbrengen van wegmarkeringen. Omleiding Tijdens de werkzaamheden moet het autoverkeer omrijden. Het werk wordt in twee delen uitgevoerd, zodat telkens een rijbaan beschikbaar blijft. Van 01.00 tot 02.30 uur wordt het autoverkeer `stad in` omgeleid vanaf de Lammenschansweg via de De Sitterlaan en de Lorentzkade. Van 02.30 tot 04.00 uur moet het autoverkeer `stad uit` vanaf de Lammenschansweg rijden via de Lorentzkade en de De Sitterlaan. Het (brom)fietsverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruikmaken van de ventweg langs de Lammenschansweg.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×