Forse boete voor mishandeling

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 21-jarige man uit Nieuw-Vennep aangehouden op het Kort Rapenburg in Leiden in verband met een mishandeling. De verdachte was wezen stappen in diverse cafe`s op de Nieuwe Beestenmarkt. Na de nodige alcohol deed hij een plas op de openbare weg. Een 18-jarige man uit Leiden die op het Kort Rapenburg naar huis liep, bleef even stilstaan om te kijken hoe de 21-jarige verdachte zijn behoefte deed. Dit was kennelijk aanleiding voor de verdachte voor een woordenwisseling en wat geduw en getrek tegen de 18-jarige man. Hierbij viel de 18-jarige man kreeg terwijl hij op de grond lag nog een trap van de verdachte. Agenten die in de buurt waren, konden de verdachte gelijk ter plaatse aanhouden. De verdachte is overgebracht naar het bureau alwaar hij een verklaring heeft afgelegd. De 18-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is zaterdagmorgen weer in vrijheid gesteld. Hij heeft gelijk een dagvaarding en een transactievoorstel van 220 euro uitgereikt gekregen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×