Herbestrating Vlinders Merenwijk

De komende weken zijn stratenmakers van de gemeente druk met de herbestrating van de Vlinders in de Merenwijk. Tijdens deze werkzaamheden, die van 8 april tot en met 19 juli duren, zijn de straten afgesloten voor alle verkeer. Het herbestraten van de Vlinders gaat in drie etappes, waarvan de eerste twee inmiddels zijn afgerond. De bewoners van de verschillende Vlinders krijgen hier een brief over. Omdat weersomstandigheden van invloed kunnen zijn op het werk, is de volgende planning onder voorbehoud. De derde en laatste fase duurt van 17 juni tot 19 juli. Dan worden de Dagvlinder, Atlasvlinder, Luzernevlinder, Donsvlinder vanaf Parelmoervlinder richting Veluwemeerlaan aangepakt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×