Delegatie uit Juigalpa bezoekt Leiden

Aanstaande maandag en dinsdag brengen twee vertegenwoordigers van de Nicaraguaanse zusterstad Juigalpa een werkbezoek aan Leiden. De bezoekers zijn mevrouw Rina Cruz País, directeur van de Kamer van Koophandel, en de heer Juan Carlos Sanchez, directeur Strategische Planning bij de gemeente Juigalpa. Beiden nemen in Nederland deel aan een managementtraining op het gebied van samenwerking tussen overheid en maatschappelijke partijen (zoals het bedrijfsleven) ten behoeve van de ontwikkeling van het land.

Deze training wordt voor een groep van in totaal 20 Nicaraguanen georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua. Het verblijf in de zusterstad vormt de afsluiting van de training. Het programma in Leiden omvat o.a. een kennismaking met Mohammed Rabbae (wethouder Internationale Betrekkingen), bezoeken aan Aalmarktproject en het Academisch Bedrijvencentrum. Ook worden de bezoekers uit Juigalpa geïnformeerd over de ontwikkeling van het oostelijk havengebied. Op maandag 17 juni, tussen 16.00 en 18.00 uur, brengt de heer Sanchez geïnteresseerden op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot het proces van Strategische Planning in Juigalpa. Deze bijeenkomst kan ook bijgewoond worden door geïnteresseerde burgers. Plaats van handeling is de Raadzaal in het stadhuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×